2009-12-03 15:30:31• hírek • Szatmár.ro

Ötéves születésnapját ünnepli az Astoria

Ötéves születésnapját ünnepli decemberben szatmárnémeti patinás hotelje, az Astoria szálló.

Ennek alkalmából az ismert szatmári szálloda különleges kedvezménnyel lepi meg visszajáró és új klienseit egyaránt. Az Ünnepeljen velünk egy hónapon át! akciójuk keretén belül minden kedves szállóvendégüknek 25 százalékos árengedményt biztosítanak a szoba árából. Az Astoria éttermének és pincéjének a látogatói sem maradnak kedvezmény nélkül, ők 15 százalékos árleszállításban részesülnek bármelyik fogást is választják az étlapról, illetve az italkínálatra ugyanígy érvényes az akció.

Az Astoria egyúttal felhívja a fiatalok figyelmét, hogy a közkedvelt pizza kínálatra szintén érvényes ez az ajánlat, bármelyik feltétet is választanák. Ha egy vállalkozás közössége kollégáik társaságában szeretnék kipihenni az év vége felé az elmúlt időszak fáradalmait, az Astoria ehhez is kiváló választás, hiszen céges bulira, rendezvényekre december folyamán szintén biztosítják a 15 százalékos árengedményt.

Az Astoria Hotel Szatmárnémeti történelmi központjában, a magyar határtól tíz, az ukrán határtól 25 km-re található. Különleges építészeti stílusa és berendezése a XIX. századvég hangulatát idézi. A hotel 23 szobával áll a vendégek rendelkezésére, melyek saját fürdőszobával, telefonnal, színes televízióval, rádióval, minibárral ellátottak. Szolgáltatásai közé tartozik a kávéház, egy étterem, egy különterem, mely ideális konferenciák szervezésére is, valamint a rusztikus hangulatú borozó borkülönlegességekkel.



Ötéves születésnapját ünnepli decemberben a szatmárnémeti Astoria hotel és étterem


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: