2005-11-10 09:46:54• hírek • Szatmar.ro

Öt új vékony Samsung mobil

A Samsung divatos vékony telefonokkal jelentkezik még az idén az európai piacon.
A készülékek között van a szupervékony, kompakt SGH-P300-as háromsávos GSM/GPRS telefon; két széthajtható harmadik generációs UMTS készülék, az SGH-Z510 és az SGH-Z540; illetve két szétcsúsztatható GSM/GPRS telefon, az SGH-D800 és az SGH-D820. A gyártó szerint az SGH-Z510-es és 540-es 1,49 cm-es vastagságukkal a két legvékonyabb kihajtható 3G mobil lesz a piacon, míg a többi készülék még ezeknél is laposabb. Mind az öt Samsung telefon 1,3 megapixeles kamerával, Bluetooth funkcióval és mp3/AAC zenelejátszóval van ellátva.
A legkülönlegesebb formatervezésű modell kétségtelenül a hitelkártya méretű SGH-P300-as. A szupervékony 3G készülék mindössze 0,89 cm vastag, emellett pedig 8,7 cm magas és 5,4 cm széles. Ezen a kevés helyen a már említett kamera és Bluetooth mellett 80 MB zenék és képek, illetve további 4 MB Java alkalmazások számára fenntartott memória, WAP 2.0, illetve a telefon formájához stílusosan illő számológép is helyet kapott.

A Samsung egyelőre nem tett közzé további részleteket az új telefonokkal kapcsolatban, így várható árukkal kapcsolatban is legföljebb csak találgatásokba lehet bocsátkozni.(prim.hu)
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: