2020-05-12 07:51:34• hírek • Blikk.hu

Öt új, közös dallal készül a nagy visszatérésre Majka és Curtis

Rajongók ezrei vártak rá, nem is hiába: már készülnek Majka (40) és Curtis (30) legújabb közös dalai! Több mint egy év mosolyszünet után a két rapper kibékült, barátságuk a hatalmas megpróbáltatás ellenére is újra a régi.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Majka a Blikknek elárulta, kettejük között a kémia a régi, ráadásul nem is egy, hanem mindjárt öt nóta van születőben.

– Elég jól haladunk a stúdiózással, olyan jók lettek a dalok, hogy egyelőre azt sem tudjuk, melyikkel jöjjünk ki elsőként – súgta meg Majka, s bár tudjuk, kettejük nagy összeveszését könnyes békülés követte, a munka közben ennek már nyoma sincs. – Minden ugyanolyan, mint régen. Semmi nem változott, ugyanúgy megy a közös munka, ahogy korábban, jó hangulatban.

A páros tavaly novemberben lépett először újra közösen a színpadra a TV2 stúdiójában, azóta pedig koncerteztek a 100 Tagú Cigányzenekarral is. A fesztiválszezon is be volt táblázva, de a koronavírus-járvány keresztülhúzta a számításaikat. Így viszont bőven volt idő az új dalok befejezésére, és a rajongók sem maradnak Majka és Curtis nélkül. A közönség már ki volt éhezve az új időszámítás alatt született dalokra, a fiúk azonban nem sürgették a dolgot.

– Nem azért készültek az új dalok, mert bármiféle nyomás volt rajtunk, vagy mert a közönség ezt várta. Így esett jól – jelentette ki Majka. – Elég erős dalok lettek, van köztük mindenféle, régi diszkósláger feldolgozása, szövegcentrikus szám, egy bulizósabb és egy lelkisebb is. Sőt az egyiket, ami a férfibecsületről szól, szeretnénk felajánlani egy szervezetnek, mondjuk Az Ezer Lámpás Alapítványnak.

A zenészeknek szemmel láthatóan hiányzott már a fegyverszünet, hiszen nemcsak a színpadon egymást kiegészítő társak, a magánéletben is jó barátok. Végre újra összejárnak és együtt fociznak.

– Életem egyik legnehezebb időszaka volt, ugyanakkor a legszebb is, mert családom lett és meggyógyultam – mondta korábban a Blikknek Curtis, aki a balhé után drogelvonóra ment, ahol rögtön belevágott a munkába. Az újpesti rapper szólóalbumát jól fogadta a közönség, amelyre saját bevallása szerint nagy szüksége volt, Majka nélkül is érvényesülni akart. A legnagyobb vágya mégis az volt, hogy újra egymás oldalán koncertezzenek, közös slágereikkel ugyanis mindig garantált volt a siker.
 

– Hiányzott már nagyon a közös munka, jó volt végre újra felvenni a fonalat – tette hozzá Curtis.
 

Hosszú volt a mosolyszünet

2018 nyarán robban a bomba, amikor Majka Szegeden a SZIN színpadán bejelentette, szakít partnerével, Curtissel annak drogproblémái miatt. A döntés véglegesnek tűnt, hiszen mindketten arról beszéltek, a barátságukat is befejezettnek tekintik. 2019 januárjában Curtis elismerte, függő és elvonóra ment. Megszületett a gyermeke, és tavaly nyáron már utalt arra, újra együtt dolgozhatnak. Ősszel már voltak közös koncertjeik, idén pedig már új számaikat veszik fel. „Néha az embereknek el kell távolodniuk egymástól ahhoz, hogy aztán újra közel kerülhessenek. Hisszük, hogy nekünk együtt van az életben dolgunk” – írta közöségi oldalán Majka.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: