2018-09-24 11:58:17• hírek • Bede Emőke

Öt telefont és egy halom cigarettát foglaltak le a krasznabélteki rendőrök

Nem telt eseménytelenül az elmúlt hétvége a rendőrség számára: több olyan delikvenst is nyakon csíptek, akiknél tiltott holmik rejtőztek.

Az első esetre még péntek hajnalban, 4 óra környékén került sor, amikor is a rendőrök egy 37 éves, Középhomoród községből származó férfit állítottak meg. Az ellenőrzés során az illetőnél összesen 96 szál petárdát találtak az egyenruhások, melyet azonnal le is foglaltak további vizsgálatok céljából. A nyomozás végül arra világított rá, hogy a férfi Ausztriából csempészte be a robbanó rudacskákat. Az elkövető ellen pirotechnikai termékekkel kapcsolatos szabálysértés, illetve minősített csempészet miatt indítottak eljárást.
 

Hasonlóan pechesnek bizonyult az az 54 éves Konstanca megyei férfi is, akit a bélteki rendőrség munkatársai állítottak meg a település területén. Az illető kocsijának átvizsgálásakor nem kevesebb mint 40 csomag zárjegy nélküli cigarettát és 5 mobiltelefont találtak. A „zsákmányt” a rendőrség lefoglalta a nyomozás további idejére, az ügyben pedig bűnügyi dossziét nyitottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: