2012-06-25 14:46:58• hírek • (x)

Öt százalékos kedvezménnyel vár a Bike Xpert Work

Szatmárnémeti legjobban felszerelt biciklis szaküzlete bővített kínálattal és árengedményekkel vár.

Nemrég nyílt meg a Bike Xpert Work biciklis szaküzlet a szatmárnémeti Petőfi Sándor utcában, máris a legtöbb szatmári kerékpáros ide tér be ha különböző alkatrészekre, kiegészítőkre vagy akár egy vadonatúj bicajra van szüksége.

A kiegészítők és alkatrészek között olyan elismert márkanevekkel találkozunk, mint a BBB, Simpla, Shimano, DDK, Polisport, O'neal, Rock Shox, Eastern vagy az Eclat. Kétkerekűekből a kínálat a BMX bicajokkal kezdődik, klasszikus, városi és gyerekbiciklikkel folytatódik és mountain bikeokkal ér véget - ami a kétkerekeseket illeti. A biciklik között megtaláljuk a legjobb márkákat: Focus, Univega, GT, Eastern és DHS bringákat.

A bolt július elsejétől a hónap végéig 5 százalékos kedvezménnyel várja a biciklivásárlókat: minden Focus, Univega, Eastern, Radio és We The People kerékpárra érvényes az árengedmény, legyen szó a legolcsóbb vagy akár a legdrágább modellről. Újdonság továbbá, hogy a boltban már részletre is lehet vásárolni a TBI Credit segítségével.

S ha már az újdonságoknál tartunk: a
Bike Xpert Work szaküzlet termékpalettája kiszélesedett: most már nem csak a bicaj kaphat menő kiegészítőket, hanem a biciklis is. Térj be a boltba és válogass a biciklis ruhákból és a We The People bicajos ruha-kollekciójából!

A Bike Xpert Work kerékpáros szaküzlet Szatmárnémetiben a Petőfi Sándor utca 34. szám alatt található, ay árúkészlettel kapcsolatban bővebb felvilágosítást a 0740-173-531-es telefonszámon is tudnak adni. 

Bike Xpert Work

Bike Xpert Work

Bike Xpert Work

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: