2017-02-27 09:49:12• hírek • Agerpres

Öt román állampolgár sérült meg a bellinghami gázolás során

Öt román állampolgárságú személy sérült meg a londoni Bellinghamben történt gázolás során, egyikük állapota válságos, egyiküket már kiengedték a kórházból, három személy állapota pedig stabil - közölte a Külügyminisztérium.

A szaktárca AGERPRES hírügynökséghez elküldött közleménye szerint Románia londoni konzulja a kórházaknál és a rendőrségen is érdeklődött, és arról értesült, hogy öt román állampolgárt szállítottak a londoni King's College kórházba, illetve a Royal London Hospitalbe. Közülük egy személyt vasárnap estére már kiengedtek a kórházból, egy román állampolgár állapota válságos.

A külügyi tárca ugyanakkor leszögezte, hogy Románia londoni nagykövete a hétfői nap folyamán meglátogatja a két londoni kórházban kezelt romániai pácienseket.

Vasárnap reggel őrizetbe vett a brit főváros rendőrsége egy férfit, miután az autójával gyalogosok közé hajtott a London délkeleti részén levő Bellinghamban. A férfi ittas állapotban vezetett, több embert elgázolt, majd egy falnak csapódott járművével. (agerpres.ro)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: