2014-09-08 19:13:40• hírek • Szatmár.ro

Öt nap után lelépett a VSK amerikai kosarasa

Nem sokáig erősítette a VSK női kosárlabdacsapatát az idecsábított amerikai játékos.

Néhány, pontosan öt nap szatmárnémeti tartózkodás után a Szatmárnémeti VSK amerikai kosarasa, Stephanie Sension otthagyta a csapatot. A hír hidegzuhanyként érte a sportklub vezetését. "Péntek este még minden rendben volt, aztán szombat reggel bejelentette, hogy nem edz tovább és itthagyja a csapatot" - tudtuk meg Florin Muresantól, a VSK kosárlabda-szakosztályának az elnökétől. Sensiont egyébként eddigi portugál csapata csábította vissza, legalábbis ez az együttes küldött repülőjegyet online a szőke játékosnak a bejelentést követően.

Muresan azt is kijelentette: a klub nem hagyja szó nélkül, hogy a játékos lelépett, hiszen komoly költségeik voltak azzal, hogy Szatmárnémetibe hozzák őt. "Perelni fogunk, a szerződésben világosan ki van jelentve, hogy milyen kártérítést kell fizetnie a játékosnak, ha megszegi a megegyezésben foglaltakat."

A VSK női kosárlabdacsapata csütörtök este 18.30-tól Aradon lép pályára egy barátságos találkozón, a hétvégén pedig Temesváron vesznek majd részt egy négycsapatos felkészülési tornán.

Muresan szerint van már kinek helyettesítenie az olajra lépett játékost, ám az új szerzemény személyével kapcsolatban csak annyit mondott el: európai lesz és egy nagyon kellemes meglepetés a szatmári kosárlabdarajongók számára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: