2015-12-14 19:01:21• hírek • Kocsis Zoltán

Öt közlekedési baleset egyetlen (vasár)nap alatt

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Öt közlekedési balesettől volt hangos vasárnap a Szatmár Megyei Rendőrség telefonszolgálata - nem véletlen, hisz 13-a volt, mondhatják a babonásak. Ami elgondolkodtató és megdöbbentő egyben, hogy három esetben is ittas volt a balesetet okozó autós. Erősen ittas...

Az első baleset délben történt Tasnádon, amikor egy Mercedes személygépkocsi nekicsapódott egy Peugeot-nak, majd egy másik parkoló autónak. A helyszínelés során kiderült, a Mercedest vezető H. Cosmin a viszonylag korai időpont ellenére meglehetősen részeg volt - a szonda 0,89 mg/l alkoholszintet regisztrált.

Néhány órával később Szakasz település területén S. Olivia Renault típusú személygépkocsijával egy felügyelet nélkül hagyott 5 éves kisgyereket sodort el. Szerencsére a gyerkőc kisebb sérülésekkel megúszta az esetet, az 53 éves nő nem állt alkohol hatása alatt.

Nem úgy az a V. Teofil, aki 19.20-kor Szatmárnémetiben, a Károlyi út és a Lalelei utca kereszteződésében ütközött Ford Focusával egy Renault-nak, amelyet egy Seatnak lökött. A balesetben könnyebben megsérült a Renault utasa, egy 18 éves lázári lány. A helyszíni vizsgálatok megállapították, hogy a balesetet okozó 41 éves férfi közelebb állt az alkoholmérgezéshez, mint a józansághoz: 1,25 mg/l alkoholszintet mutatott ki a szonda.

Ezzel egy időben Pusztadaróc település közelében a 26 éves alsószopori S. Siegel Volkswagenjével gázolta el a 64 éves K. Valentint, aki kerékpárral közlekedett. Szerencsére ő is megúszta kisebb sérüléssel.

Végezetül 20.45-kor Szatmárudvariban egy Seat ütközött össze a vele szemben közlekedő gépkocsival. Személyi sérülés szerencsére nem történt, a Seatot vezető 48 éves C. Ioan leheletében viszont 0,78 mg/l volt az alkohol szintje.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: