2014-04-01 15:04:59• hírek • Szatmár.ro

Öt kétszemélyes jegyet sorsultunk ki a táncszínházi előadásra

Április 2-án 19 órától táncszínházi előadást tart Szatmárnémetiben a Nagyvárad Táncegyüttes.

A nagyváradi Szigligeti Színház Nagyvárad Táncegyüttese április 2-án, 19 órától Nagyvárosi bujdosók címmel táncszínházi előadást mutat be a Szakszervezetek Művelődési Házában.

A Nagyvárosi bujdosók Kiss Ferenc (a Kolinda, a Vízöntő, majd az Etnofon zenekarok tagja, színházi és filmzene szerző) 1999-ben megjelent önálló albuma. A zenei album alapján készített produkció dramaturgja, játékmestere, Novák Péter, aki énekmondóként maga is fellép a produkcióban. Az előadás nagy sikert aratott az összes helyszínen ahol eddig megfordult - nem csupán Erdély nagyvárosaiban, hanem Budapesten is, ahol legközelebb a Művészetek Palotájában láthatja ismét a közönség, de Szatmárnémeti után Debrecen és Miskolc nemzeti színházainak közönsége előtt is bemutatkozik majd.

A Szatmár.ro és a Nagyvárad Táncegyüttes közös nyereményjátékán öt kétszemélyes belépőjegy talált gazdára. A nyertesek a következők: Fehér Mónika, Mezei Judit, Horváth Attila, Ludescher Ivett és Nagy Gy. Katalin. Gratulálunk, a jegyek átvételének részleteiről telefonon fogjuk értesíteni őket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: