2013-04-07 17:44:07• hírek • Szatmar.ro

Öt gólos kézi-vereség Nagybányán

Egy hónapos pihenő után folytatódtak a másodosztályú kézilabda-bajnokság küzdelmei a hétvégén, a Szatmárnémeti VSK csapata pedig tisztes vereséget szenvedett a jobb erőkből álló Nagybányai Extrem otthonában.

A mérkőzésen az esélyesebb hazaiak végig fölényben és előnyben játszottak, gyakorlatilag soha nem volt kérdéses a leendő győztes kiléte. Erre utal az első félidő végén kialakult 21-15-ös részeredmény is.

A második félidőben azonban a VSK összeszedte magát, szorosabbá tette a meccset. Olyannyira, hogy hat perccel a vége előtt Nicolae Istrate legényei 34-31-re is feljöttek. Ráadásul ezt követően két ziccert is elrontottak...

Az utolsó percekben aztán a vendéglátók jobban koncentráltak, növelni tudták előnyüket és a végén beállították a 34-31-es végeredményt.

A B csoport hírei közé tartozik, hogy az eddig nyeretlen Beszterce megelégelte a vesszőfutást és visszalépett a bajnokságból - ahol ezzel immár csak 9 csapat maradt.

A következő fordulóban a szatmári együttes szombaton hazai pályán fogadja a Craiovai Universitatea csapatát.

A osztály, B csoport, 16. forduló:
Nagybányai Extrem-Szatmárnémeti VSK 37-32 (21-15)
A szatmári csapat: Cioroiu, Pogyină, Rogoz 9, Chira 7, Jurj 5, Albu 4, Morar 2, Cuceu 2, Mateş (1), Leordean (1), Oşvat (1), Ciaca, Santeiu, Mureşan, Tătar, Varga.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: