2014-05-04 15:20:38• hírek • Kocsis Zoltán

Öt éves kislányt zaklatott szexuálisan a pedofil!

A szombat hajnali lövöldözést követően újabb megdöbbentő esetről számolt be vasárnap délután a Szatmár Megyei Rendőrség: egy középkorú pedofil egy alig öt éves kislányt zaklatott szexuálisan Szatmárnémetiben. A rendőröknek néhány órán belül sikerült elfogniuk a gyanúsítottat.

Szombat délután kétségbeesett bejelentés érkezett a rendőrséghez, melyben egy nagymama rémülten számolt be arról, hogy egy férfi szexuálisan molesztálta és zaklatta alig öt éves unokáját.

A hatósági vizsgálatok során kiderült, hogy a 49 éves C. Ilie az otthona közelében szólította meg a kislányt, akit látásból ismert. Azzal az indokkal, hogy elvezeti őt a nagyszüleihez, elcsábította magával.

A nagyszülők helyett azonban a vasúti vezetékek kevéssé forgalmas környékére sétált a kislánnyal. Amikor megbizonyosodott róla, nem nem jár ott senki és nem látja senki, szexuálisan zaklatni kezdte a kislányt. Szerencsére azonban nem követett el semmiféle erőszakos tevékenységet vele szemben és kevéssel később elengedte.

A rémült gyerek elpanaszolta az esetet a nagymamának és ő feljelentést tett a rendőrségen. Néhány órával később a hatóság őrizetbe vette C. Iliét, akinek előzetes letartóztatásáról még a vasárnap folyamán dönt a Szatmár Megyei Törvényszék.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: