2006-10-11 18:11:15• hírek • Szatmár.ro

Öt éven át csalta a nejét

 Koltai Róbert és Pogány Judit 35 év után különköltöztek.

Válságba került Koltai Róbert házassága. Feleségét, Pogány Juditot 5 éven át csalta egy színinövendékkel, aki 40 évvel fiatalabb a szinész-rendezőnél. A hírek szerint Koltai Róbert a huszonéves Boda Csillával volt kapcsolatban.

A két színész között a munka- és a normális emberi kapcsolat megmaradt, de a pár már nyár óta külön él. Gyermeküket és unokáikat azonban külön látogatják. Koltai szinte minden holmiját a feleségénél hagyta, a húgánál húzza meg magát, és bízik, hogy Judit még megbocsát. A színésznő viszont erre már nem lát esélyt.

"Elkövettem egy hatalmas hibát, és Jutka ezt már nem tudta tolerálni. Meglátott egy sms-t, és utána mindent bevallottam. Azóta külön élünk, visszaköltöztem a gyermekkori szobámba, a húgomhoz. Borzasztó nehéz most minden. Számomra még most is Jutka a legfontosabb ember a világon, éppúgy, mint 35 éven át folyamatosan" - mondja Koltai Róbert.

A színészpár magánéleti válsága ellenére együtt dolgozik legújabb filmjükön, a Megy a gőzösön. Gyakran beszélnek telefonon is, és Koltai korlátlanul mehet a házukba is, de csak akkor, amikor felesége nincs otthon.

"Úgy érzem, hogy Robi egész életemben megcsalt. Lezártam a kapcsolatunkat, nincs bocsánat. Olyan, mintha évtizedeken keresztül kerestem volna egy álmot, egy olyan férfit, amilyen az édesapám volt. Most kellett rájönnöm, hogy az nem a férjem" - teszi hozzá a színésznő.


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: