2017-10-17 07:15:56• hírek • Blikk.hu

Öt év után fordulat Komár László örökségének ügyében

Napra pontosan öt éve, 2012. október 17-én hunyt el Komár László, de vagyonának sorsa még mindig rendezetlen. Fordulat azonban, hogy hamarosan végre sor kerülhet a tárgyalásra, és a táncdalénekes talán békében nyugodhat.

Hiába végrendelkezett Komár László, hagyatéki ügye érdemben még el sem kezdődött. Azért függesztették fel az eljárást, mert Komár exneje – kislányának édesanyja – két pert is indított a rock and roll-sztár özvegye ellen. Mindkét per a hagyatékot érintette, ezeket az özvegy megnyerte, így a felek most már végre ott tartanak, hogy a többmilliós jogdíj felosztásáról egyeztetnek. 

A Blikk értesülései szerint mintegy 16-18 millió forintról lehet szó, 2012-től öt éven keresztül halmozódott fel ez az összeg. Ha ennek a tételnek a sorsáról sikerül egyezségre jutni, öt év után következhet a tárgyalás, és egymás kezébe csaphatnak a felek.

– Ügyvédeink novemberben egyeztetnek a jogdíj felosztásáról, és remélem, ezzel elhárul minden akadály – válaszolta diplomatikusan Krisztina asszony.

Komár még életében nyilatkozott a Blikknek, egy jobb évben négymilliót is utal neki az Artisjus és az EJI, azaz a szerzői és az előadói jogvédő iroda. Elvileg a felhalmozódott jogdíjból vonódna le a temetés és a síremlék költsége, de az özvegy azt a frankhitelt is végtörlesztette, amelyet Komár még az exével vett fel. Gyakorlatilag Krisztina asszony eddig négymilliót költött arra, hogy elhunyt férje után minden ki legyen fi­zetve.

A cikk folytatása a Blikk.hu oldalán olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: