2018-12-10 06:03:18• hírek • Szatmár.ro

Öt VSK-s érem Kazincbarcikáról

December 8-án ukrán, magyar, szlovák és romániai indulókkal nemzetközi cselgáncsverseny volt a kazincbarcikai Don Bosco sport- és szabadidő-központban, amelyen a szatmárnémeti VSK Gergely Attila által felkészített kis dzsudokáinak öt érmes helyezést sikerült elérniük.

Első helyezett lett gyermek korosztályban, 27 kilogrammos súlycsoportban a 2010-es korosztályban - valamenyi mérkőzését idő előtt befejezve – Grebúr Kevin.


A VSK újonca a mindössze hat hónapja dzsúdózó Tudor Lapteanu második lett a 2011-es születésűek között. Ugyanebben a súlycsoportban ifjabb Csehi Árpád nagy csatában, hosszabítást követően aranypontal harcolta ki a harmadik helyet.
 

Diák C kategóriában Dragos Pascu 27 kilogrammban lett harmadik a 2009-es születésűek között. Ugyanitt, de egy súlycsoportal feljebb, 30 kilogrammban a szakosztály idén legeredményesebb kis judokája, Jeromos Álmos lett első helyezett ukrán,két magyar és két szlovák ellenfél ellen aratott ippongyőzelmekkel.
 

Bíztatóan szerepelt a VSK másik újonca, Jánk Tamás is, aki a diák C kategória ötödik helyén végzett 30 kilogrammban.
 

Gergely Attila edző köszönetét fejezi ki a szűlői közösségnek a nehéz edzési körülmények elviseléséért valamint a versenyre kiutazáshoz nyújtott segítségért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: