2012-08-26 13:58:12• hírek • Szatmar.ro

Osztrák és magyarországi versenyzők is az OpenX pódiumán!

backflip, kickflip, 360, 540, hardflip" - igy számolta a trükköket a tegnapi OpenX verseny zsűrije a szatmárnémeti Skateparkban. A harmadik alkalommal megrendezett extrémsport-verseny a Partiumi Magyar Napok keretében került megrendezésre, az Identitás Alapítvány és az RMDSZ szervezésében. Több mint 50 versenyző állt rajthoz, többségük városunkból, de érkeztek Nagykárolyból, Zilahról, Nagybányáról, sőt Magyarországról, Ausztriából és Németországból is (utóbbi srác nagymamájánál nyaral és hallott a versenyről).

Az ingyenes beiratkozás csak az egyik oka volt a nagyszámú jelentkezésnek: a szervezők értékes DC ajándékcuccokat ajánlottak fel a U-Man Shop kínálatából, a Casco Group Romania bukósisakokat, az Orange Shop pedig feltöltőkártyákat, ajándékcsomagokat készített. A trükkökhöz szükséges energiát a verseny hivatalos energiaitala, az MCM Energy Drink biztosította.

"Folyamatosan emelkedik a versenyek színvonala, egyre több a más városból érkező versenyző. Több, mint 200 szatmári gyermeket, fiatalt mozdítottunk ki ma a tévé és a számítógép elől. Ugyanakkor furcsa és szomorú látni, hogy csak öt szülő volt kíváncsi a gyermeke első-második versenyére". nyilatkozta a díjátadás után a szervező Butka Gergely városi tanácsos.

A szervezők ezúton is köszönik az ISU-SMURD segitségét a verseny lebonyolitásában.

Eredmények:
Gördeszka, 18 év alatt:
1. Marian Ştefan  2.Nagy Attila3. Dârjan Cătălin, mindhárman Szatmárnémetiből
Gördeszka, 18 év fölött: 1. Tăpălagă Peter (Nagybánya) 2. Maxim Traian Vasile (Zilah) 3. Paul Botorce (Ausztria) 
Görkorcsolya, 18 év alatt: 1. Danciu Daniela 2. Buzgău Teofil 3. Lung Andrea, mindhárman Szatmárnémetiből
Görkorcsolya, 18 év fölött: 1. Bócsi Attila (Magyarország) 2. Marincaş Marius (Szatmárnémeti) 3. Vaida Alex (Szatmárnémeti)

Openx a Partiumi Magyar Napokon

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: