2016-12-22 15:03:50• hírek • (x)

Ösztöndíjat hozott létre joghallgatók számára a Bien Dormir

Szatmár megye elismert matracgyártó vállalkozása évi 4500 lejes támogatást ajánl fel.

Ösztöndíjat hozott létre a sikeres szatmárnémeti vállalkozás, amelyen keresztül egy Románia területén jogi egyetemen tanuló első-, másod-, vagy harmadéves egyetemistát - vagy egyetemistákat - támogatna évi 4500 lejjel.

Az ösztöndíjat egy kisebb verseny során lehet elnyerni. Az érdeklődőknek egy joggal kapcsolatos online tesztet kell kitölteniük, a maximális pontszámot elérő jelentkező pedig megkapja az ösztöndíjat. Amennyiben pedig többen is elérik a maximális pontszámot, mindannyian megkapják a 2017-es év elején a 4500 lejes ösztöndíjat. A szóban forgó teszt elsősorban polgárjogi kérdéseket tartalmaz.

A versengésben való részvétel teljesen ingyenes. Ha szeretnél megküzdeni az ösztöndíjért, akkor első lépésben küldd el román nyelvű önéletrajzodat egy motivációs levél kíséretében a burse@juridice.ro email címre. Amennyiben megfelelsz az elvárásoknak, e-mailben értesítenek majd a részletekről, például arról, hogy hol érhető el a teszt és mikor lehet ezt kitölteni. A jelentkezéseket január végéig fogadják.

Az Optimus Bien Dormir 2016 ösztöndíjat a Boxpring adja át, a Jogtudományi Társaság támogatásával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: