2010-02-23 13:57:18• hírek • Parajdi Andrea

Osztják a fűtéstámogatást

Ezen a héten osztja a fafűtés-támogatásra jogosultak számára a juttatásokat a Szatmárnémeti Szociális Közszolgálati Osztály. Három nap alatt összesen 509 személyt várnak a SPAS székhelyén.

Fűtéstámogatásra mint ismert azok a szatmárnémeti családok, vagy egyedül élők jogosultak, akiknek a jövedelmük 615 lej alatt van, és akik fával fűtenek a téli időszakban.

Tavalyi év szeptember, október, november és december hónapjaiban, ahogyan az lenni szokott, több ezer kérvény érkezett a Polgármesteri Hivatal Szociális Közszolgálati Osztályához, azonban a kérvények elemzése után azokból csupán 509-et hagytak jóvá.

Február 23-án, 24-én és 25-én a tavalyi évben igényelt és támogatást nyert lakástulajdonosok átvehetik a pótlékot a SPAS székhelyén az Ilisesti utca 4. szám alatt, ebben az időszakban minden nap 10 és 15 óra között. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal ez alkalommal összesen 17 438 lejt oszt szét a rászoruló családok között.

Azok, akik az idei esztendőben tették le kérvényeiket fűtéstámogatásra későbbi időpontban kaphatják kézhez a juttatást. Ez alkalommal a hivatal csak a tavalyi évben jóváhagyott igényléseknek tesz eleget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: