2009-08-13 15:49:11• hírek • Szatmar.ro

Helyreállt a rend Nagykárolyban

Illusztráció
Illusztráció

Visszatért a Victoria csapatához Papp Zsolt elnök és Tabi Zsolt edző.

Kevesebb, mint egy héttel azt követően, hogy bejelentették távozásukat, visszatért a Nagykárolyi Victora labdarúgó-csapat mellé Papp Zsolt elnök és Tabi Zsolt edző, akiknek sikerült megegyezniük a polgármesteri hivatallal és a másik fő támogatóval, Tarr Csongorral. Pappal együtt mellesleg visszatér a támogatók körébe annak cége, az Union Glass is.

„Voltak némi nézeteltérések, de a gondokat közben megoldottuk, így tovább folytatjuk a tavaly megkezdett munkát, és a célok ugyanazok" - nyilatkozta tömören Papp Zsolt.

Tabi visszatértével megváltozott viszont Pintér Sándor munkaköre. Az előző szezonban ők ketten irányították a szakmai munkát, ezután azonban csak Tabi foglalkozik a csapattal, Pintér létesítmény-igazgató lesz. Egyelőre amúgy Tabi vállaira nehezednek majd az ificsapat körüli teendők is, előre láthatólag jövő héten érkezik majd egy szakember erre a posztra.

Ami a csapatot illeti, a Victoria utolsó felkészülési mérkőzésén 4-1-re legyőzte a Kaplonyt. A gólokon Gnandt (2), Campan és Ludescher illetve Somogyi osztozkodott.

Heveli Péter a kaplonyiak edzője elmondta, a csapat játékán érződött Zima Lénárd és Szilágyi Gábor hiánya, ráadásul 2-1 után Békésit ki is állították, ezzel pedig megtört az együttes lendülete. Tabi Zsolt a Victoria trénere szerint ez egy jó főpróba volt a vasárnapi piskolti bajnoki meccs előtt. „A Victoriának nem lehet más a célja, mint az élmezőnyben végezni, ott is minél feljebb. Azt szeretném, hogy a fiúk kedvvel és a foci iránti szeretetből játsszanak, nem pedig kényszerből. Olyan játékra törekszünk, amely vonzza majd a közönséget" - jegyezte meg Tabi.

A Victoria összeállítása: Pop - Balogh, Moş, Peczer, Petz, Gergely, Ludescher, Alexuţan, Gnandt, Dascăl, Tóth. Játszott még: Hágen, Ţicle, Pintea, Câmpan, Viezer.

A Fortuna összeállítása: Ritli - Hága, Békési, Papp, Baumgartner, Somogyi, Moisa, Kiss, Fleisz T., Zahari, Botos. Játszott még: Lobonţ, Szilágyi R., Hevele, Fracău, Farkas.

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: