2009-08-07 11:43:23• hírek • Szatmar.ro

Elnök és edző nélkül a Victoria

Tabi Zsolt
Tabi Zsolt

Személyes okokra hivatkozva lemondott a Nagykárolyi Victoria elnöke és egyik edzője.

Meglepő bejelentés borzolta a kedélyeket a Nagykárolyi Victoria labdarúgó-csapatának a háza táján csütörtök este: Papp Zsolt elnök és Tabi Zsolt edző benyújtotta lemondását.

Papp elmondta, döntését személyes okok motiválták: „Személyes okok miatt döntöttem így, és mivel Tabi Zsolt is velem együtt került ide, ő is úgy érezte, hogy távoznia kell".

Tabi szerint olyan szoros kapcsolat köti őt Papphoz, hogy úgy érzi, nélküle nem tudná folytatni a munkát. „Mi ketten nagyon jó barátok vagyunk, mondhatnám már-már testvérek, és nagyon jól együtt dolgoztunk. Ezért úgy éreztem, hogy ha ő távozik, akkor nekem is mennem kell, mert akkor már nem tudnák olyan kedvvel tevékenykedni. Nagy elképzeléseink voltak, de sajnos nem úgy működött a dolog, ahogy szerettük volna, ezért nem lehetett folytatni".

A döntés következtében a csapat szakmai munkájának irányítása egyedül Pintér Sándor vállait terheli majd, akit meglepett kollégája döntése: „Váratlanul ért, hiszen hirtelen, egyik percről a másikra történt az egész. Zsolttal jól együttműködtünk, de hát ha ő így döntött nincs mit csinálni, megyünk tovább".

Mivel Papp Zsolt egyben az Union Glass tulajdonosa is, ezzel az egyesület elveszítette az egyik szponzorát. Jelen pillanatban mindössze két támogató, Tarr Csongor és a polgármesteri hivatal áll a csapat mögött, ezért is indokolt volt megkérdezni Keizer Lajos alpolgármestert, mi a véleménye a kialakult helyzetről.

„Meglepett minket is, de nem tudunk beleszólni a döntésükbe. Értékeljük az eddigi munkájukat és megköszönjük, amit eddig tettek a csapatért. A hivatal, ahogy a költségvetés engedi továbbra is támogatja a csapatot. Túl hirtelen jött az egész, ezért a jövő héten döntünk majd a hogyan továbbról", nyilatkozta az egykori remek futballista.



Tabi még nem tudja, kinek az edzéseit vezényli majd a jövőben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: