2009-07-22 14:58:31• hírek • Szatmar.ro

A Honvéd ellen készül a Victoria

Nem csak a Steaua, hanem a Victoria is Budapesten lép pályára csütörtökön.

Budapesten lép pályára csütörtökön a Nagykárolyi Victoria csapata, eleget téve a Kispest Honvéd meghívásának, amelynek U19-es gárdájával csapnak össze az erdélyiek.

A találkozó után mindkét csapat tagjai tiszteletüket teszik a Szusza Ferenc stadionban, ahol megtekintik az Újpest-Steaua Európa-liga selejtező visszavágóját. A károlyiak számára különös vonatkozása is van a találkozónak, hisz a román csapat keretében található Bikfalvi Erik, aki egyaránt volt tanítványa a Victoria két mesterének, Pintér Sándornak és Tabi Zsoltnak.

A Victoria mellesleg a felkészülés kellős közepén van, ám az eddigi mérkőzések nem a legjobban sikerültek: 2-3 és 0-3 Érmihályfalva és 1-2 Nagyecsed ellen. Ez azonban Pintért nem aggasztja, nem most kell ugyanis nyerni a meccseket.

„Most gyengén játszott a csapat, sok volt a taktikai fegyelmezetlenség, az egyéni hiba, és fizikailag sem bírták a fiúk. Úgy tűnik, a két hetes vakáció alatt sokat veszítettek az erőállapotból a játékosok, de remélem a bajnokság kezdetéig megfelelő lesz a csapat fizikai állapota. A pontvadászatban pedig helyén kell kezelnünk a dolgokat, nem szabad elszállni csak azért, mert az elmúlt idényben megnyertük a csoportot."

A budapesti kirándulás után további hat edzőmeccs van kilátásban: kettő-kettő Zsibó és Szilágysomlyó (utolsó élére napokkal ezelőtt nevezték ki Dacian Nastai vezetőedzőt) valamint egy-egy összecsapás Nagyecsed és Mikola ellen.

Ami a keretet illeti, ezen a héten eldől, hogy a csapat elveszíti-e négy játékosát: Pez, Ardelean és Reszler egyetemi felvételijének az eredménye derül ki, míg Filip a katonai akadémiára jelentkezett. Érkezik viszont a nagykárolyi Campean, aki az utóbbi időben Érkáváson és Gencsben futballozott.

A Victoria összeállítása az Érmihályfalva ellen. Pop - Balogh, Ludecher (Ardelean), Hágen, Peczer (Reszler), Roşu, Moş, Pintea (Dascăl), Gergely (Petz), Câmpan (Tóth), Sârca.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: