2010-06-14 18:56:41• hírek • Szatmar.ro

Osztályozó előtt a Nagykároly

A Victoria Zilahon vívná ki a III. osztályba való feljutás jogát.

Miután a Homoród elleni döntőben megszerezte a megyei bajnoki címet, majd az Óvári ellen elveszítette a kupafinálét, újabb fontos találkozó vár a a Nagykárolyi Victoria csapatára: a harmadik osztályba való feljutásért vívandó osztályozó.

Szatmár megye bajnoka kedd délután 17.30 perces kezdettel Zilahon játssza a szezon utolsó meccsét, az ellenfele Máramaros megye legjobbja,

Láposliget lesz.. Tabi Zsolt edző elégedetten újságolta, hogy a keretben szerencsére mindenki egészséges és harcra kész, így a cél nem lehet más, mint a győzelem.

„Remélem, eredményesebbek leszünk, mint a pénteki megyei kupadöntőn, amikor kikaptunk. Az ellenfél tapasztalt együttes, olyan rutinos, egykori első és másodosztályos futballisták szerepelnek benne, mint Piroska, Buciuman vagy a Mureşan-testvérek. Remélem, a tapasztalat hiányát ellensúlyozni tudjuk majd a fiatalsággal, gyorsasággal", nyilatkozta a szakember.

Amint emlékezhetünk rá, a tavalyi osztályozón megyénk képviselőjeként a Mikola Margittán 2-1-re legyőzte Szilágysomlyót, ezzel az eredménnyel vélhetően a nagykárolyiak is kiegyeznének. Az más kérdés, hogy a Mikola további sorsával biztosan nem...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: