2009-11-24 15:11:32• hírek • Parajdi Andrea

Oszlik a káosz a rendelők körül

Szatmárnémetiben több olyan megyei tulajdonban lévő orvosi kabinet van, amelyek jelenleg használatlanul állnak, ezeket árverésen fogja bérbe adni a Szatmár Megyei Tanács.

Egy jó ideje a Szatmár Megyei Tanács alkalmazottai járják a városban lévő olyan egészségügyi szolgáltatásokra használt épületeket, amelyek többnyire a megye tulajdonában vannak és amelyekben különböző orvosi kabinetek működnek.

-Hatalmas volt a káosz az orvosi rendelők ügyében, lépésről lépésre jogilag rendezni fogjuk a kabinetek  sorsát. Először is felmérjük, hol működnek megfelelő szerződéssel orvosi rendelők, és hol van szükség  azok törvényesítésére- mondja Csehi Árpád, tanácselnök.

Mint ismert az Ady Endre úton lévő Hypocrat Klinikában is több olyan kabinet van, amelyek üresen állnak. A Szatmár Megyei Tanács mint tulajdonos fogja átvenni a rendelőket és kezelni a szerződéseket  így a jövőben elkerülhető lesz a hasonló káosz kialakulása.  Azért, hogy a számlakifizetések se maradjanak el ugyancsak a tanács rendezi majd a közüzemi tartozásokat, amelyeket majd  természetesen kiszámláz a bérlőknek.  A megyei tanács nemrégiben felmérte, hogy a Prahovei  és a Trutusului utcákon is van néhány kihasználatlan rendelő, amelyeket egyszerre akar licitre bocsájtani.  A megyei tanácsosok november 24-i ülésükön úgy döntöttek az érdekelt bérlők árverésen szerezhetik meg a kabineteket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: