2010-05-17 15:14:33• hírek • Szatmár.ro

Különleges akció a hónap végéig

Június 1-ig tart az Anvelopenet.ro autós webáruház különleges akciója. Az akció keretében bármely négy autógumi megvásárlása esetén, a vevő egy Car cover autóhuzatot kap ajándékba.

Aki június 1-ig bármely autógumiból négy darabot vásárol az Anvelopenet.ro-n , az egy nagyon jó minőségű, Car Cover típusú külső autóhuzatot kap ajándékba, melynek piaci értéke 250 lej. A vásárló különböző méretek közül választhat autójához megfelelő huzatot.

Az Anvelopenet.ro nyári autógumik széles választékában várja idén is vásárlóit: a budget kategóriától egész a prémium kategóriáig, minden méretben kaphatók nyári autógumik kedvező áron.  Ettől az évtől a választható márkák skálája is nőtt, így az eddigi Yokohama, Dunlop és Goodyear prémium autógumimárkák mellett, előrukkoltak az olasz Pirelli márkával is. A Pirelli Tyre forgalmát tekintve az ötödik legnagyobb szereplő a globális gumiabroncs-piacon, jövedelmezőségi szintje az egyik legmagasabb az iparágban, mindemellett pedig vezető szerepet vívott ki magának a személyautó- ás motorkerékpár üzletágakban. A Pirelli gumiabroncsok ma a minőség, az érzelem és a maximális teljesítmény szinonimái; nem csak a luxusautók kedvelői, hanem a sportautók rajongói is kedvükre választhatnak a Pirelli márka széles kínálatából.

Vásároljon június 1-ig négy nyári gumit az Anvelopenet.ro -n, és az autója külső védelméről is gondoskodhat, egy Car cover autóhuzattal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: