2019-07-24 05:05:34• hírek • Blikk.hu

Őszintén vallott férje állapotáról Sas József felesége

A humoristát az agyvérzése után négy hónapig kórházban ápolták, ám a múlt héten hazaengedték, azóta pesthidegkúti otthonában gyógyul. Felesége, Zsuzsa asszony elárulta lapunknak, hogyan érzi magát a férje.

– Nagyon lassan gyógyul Jóska... Még az orvosok sem tudják, mire számíthatunk. Az igazság az, hogy ez a betegség rosszabb, mint a rák – mondta szomorúan Zsuzsa asszony.
 

– Mindent megteszek érte, hogy amíg velem van, addig szép, tartalmas napjai legyenek. Zenét hallgatunk, filmeket nézünk, nyaraláson készült fotókat, videókat kerestünk elő, elvagyunk. Szellemileg teljesen friss a férjem, de néha kicsit összezavarodik, és hirtelen nem tudja, hol van vagy hogyan került haza. A múltkor például azt kérdezte tőlem, miért nevezték át az utcát, ahol lakunk, pedig nem történt ilyen. Persze, ez nem vészes, nagyon örülnék, ha ez lenne a legnagyobb gondunk.
 

Zsuzsa asszony erőn felül teljesített az elmúlt hónapokban is, nem volt olyan nap, hogy ne ment volna be a férjéhez a kórházba. Most is mindent megtesz érte, ám egyedül nem bírná a rá nehezedő terhet, amely férje ápolásával jár. De szerencsére van segítsége.
 

– Jóska szinte magatehetetlen, s bár szellemileg friss, de a teste nem akar rendesen működni. Van egy gondozó, aki mindennap jár hozzánk, ő vigyáz rá, hogy el tudjak szaladni boltba és ügyeket intézni. Segít öltöztetni, mosdatni. Ezen felül van egy képzett szakember, aki tornáztatja, kezeli, és a háziorvosunk is hetente háromszor jön. Amikor hazahoztam Jóskát, az összes papírt, leletet neki adtam át, hogy folyamatosan kövesse a férjem állapotát – folytatta a humorista felesége.
 

– Bár én is hullafáradt vagyok, tartom magam. Hajnalban kelek, majd estig meg sem állok, beteget ápolok. Nem panaszkodom, eddig sem tettem, sőt, szeretnénk megköszönni a sok segítséget és támogatást, amit eddig kaptunk. Bízom benne, hogy minden rendben lesz, de tényleg nem tudjuk, mi vár még ránk.
 

Mint azt korábban megírtuk, a művész az év elején Thaiföldre utazott pihenni, ott kapott agyvérzést. Egy phuketi kórházban stabilizálták az állapotát, majd betegszállító repülőgép hozta haza március 7-én. A János kórház neurológiai osztályáról két héttel később szállították Budakeszire, az Országos Rehabilitációs Intézetbe, majd a Mazsihisz Szeretetkórházba, onnan térhetett haza múlt csütörtökön, a saját felelősségére.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: