2018-06-27 05:33:53• hírek • Blikk.hu

Őszintén vallott az állapotáról Demjén Ferenc

Őszintén vallott az állapotáról és cukorbetegségéről Demjén Ferenc, aki nemrégiben egy megtévesztő fotót posztolt a közösségi oldalán.

Demjén Ferenc június első felében alaposan ráijesztett rajongóira: közösségi oldalán ugyanis olyan képet posztolt, amelyen botra támaszkodik. A fotó aggodalomra adott okot a rajongók körében, mert azt hitték, újra probléma van a Kossuth-díjas énekes lábával, hiszen egy sebfertőzés miatt műteni kellett évekkel ezelőtt.
 

– Semmi bajom, amit a fotón látnak, egy kirándulóbot, túrázóktól kaptam. A környékünkön sok a turista, megajándékoztak vele – árulta el a Borsnak Demjén Ferenc, aki hozzátette: semmi olyan nem történt, mint amikor amputálni kellett a lábujját.
 

– Szó sincs róla. Akkor is eltúlozták az újságokban a problémát – mondta Demjén Rózsi a lapnak, aki a cukorbetegségéről is vallott.

– Teljesen jók az értékeim, ső,t jobbak, mint valaha. Az orvos azt mondja, most épp alacsony a vércukorszintem – jelentette ki a zenész, aki azt is elárulta, hogy sikerült jól beállítani a gyógyszereit. – Nekem 2-es típusú diabéteszem van, ami jól kezelhető. Azt eszem, amit csak akarok. Egyedül az édességgel kell vigyáznom, egyébként bármit ehetek – mondta a Borsnak Demjén Ferenc, aki most is rendszeresen koncertezik.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: