2018-09-22 05:52:37• hírek • Blikk.hu

Őszintén vallott alkohol- és drogproblémáiról a népszerű zenekar frontembere

Molnár Tamás az Anti Fitness Clubbal vált ismerté, jelenleg pedig a Jetlag frontembere. A zenélés mellett pedig dalszövegírással is foglalkozik.

Tamás Facebook-posztjában beszélt arról, hogy régen alkohol és drogproblémákkal küzdött, azonban immár egy éve tiszta. Az énekes és dalszöveg író posztjában beszámol arról, mi mindent köszönhet ennek és mennyi mindent sikerült ez alatt az idő alatt elérnie.
 

Többek között megjelent a Jetlag első albuma, külföldön forgatott klipeket, számtalan dalszöveget írt más előadóknak, és új hobbikat is sikerült találnia.

"Ma 1 éve vagyok tiszta. Életem talán legproduktívabb időszakát köszönhetem annak, hogy leálltam. Beláttam, nem tudok keveset inni, nálam vagy 1-es van, vagy 0. A nulla mellett döntöttem. Azóta megjelent az első JETLAG album, klipet forgattunk Izlandon, Berlinben, de egy repülőgépszimulátoron is. A szerzői estemmel televágtuk az a38-at, szerepeltünk a JETLAG-el a Nagy-Szín-Pad!-on, írtam STRAND fesztivál himnuszt, meg egy csomó dalszöveget más előadóknak, játszottunk a legmenőbb hazai fesztiválokon, jelöltek Petőfi Zenei Díjra, 2 dallal is bekerültünk a nyári rádiós toplista élmezőnyébe, megszerettem főzni, raftingolni, futni, újra horgászom és kétszer kiugrottam 4000m-ről, hogy csak a legemlékezetesebb pillanatokat említsem, szóval nem érzem, hogy bármiről is lemaradtam volna. Ha valakinek, nekem aztán voltak korszakaim, de eddig mind közül ez a legvidámabb. Köszönöm mindenkinek, aki mellettem állt, bíztatott!”


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: