2018-01-31 06:58:39• hírek • Blikk.hu

Őszintén vallott a plasztikáról Liptai Claudia

 Liptai Claudia véget vetett a találgatásoknak: lapunknak bevallotta, hogy soha nem végeztetett plasztikai beavatkozást az arcán, sőt, ez számára tabu.

– Alapvetően nincs problémám a szépészeti beavatkozásokkal, de az arcomhoz nem érhet szike, ebben biztos vagyok. Nem bírnám elviselni, hogy nem én nézek vissza magamra a tükörből – szögezte le a Blikknek a TV2 műsorvezetője, aki álltól lefelé bármilyen plasztikázást elképzelhetőnek tart.
 

– A többi részemmel úgy vagyok, hogy ha jobban érzem magam attól, hogy valamit megcsináltatok, akkor irány a műtő. De ezt csak magam miatt csinálnám, nem a szerelmem miatt. Szerintem nem tudnék úgy kinézni, hogy ő ne szeressen – mosolygott Claudia, és természetesen vőlegényére, Pataky Ádám (39) mestercukrászra utalt. Liptai nyolcéves találgatásnak vetett véget, amikor fél évvel ezelőtt közönség előtt ismerte el, hogy implantátumok vannak a kebleiben, hiszen ezt a témát a nyuszis magazin 2009-es fotósorozata óta kerülte. – A sebész azt mondta, ügyeljek rá, hogy ne szúrjanak szíven, mert az árthat az implantátumnak– élcelődött Liptai Claudia (44) az Édeskettes című cukrász-talkshow júniusi műsorában a MOMkultban.
 

A gyönyörű műsorvezető lapunknak nem tagadta, hogy egy-egy reggeli ébredés után az arcát is szívesen lecserélné, de azt sem rejtette véka alá, hogy a külsejét is megviselték az Appra magyar! című vetélkedő három héten át tartó felvételei.
 

A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: