2020-05-10 08:41:41• hírek • Blikk.hu

Őszintén mesélt a családjáról Janicsák Veca

Janicsák Veca ugyan mostanában nem áll színpadra, ám estén-ként dalokat ír, és a közelmúltban, otthoni környezetben elkészült a legfrissebb videóklipje is.
Janicsák Veca ugyan mostanában nem áll színpadra, ám estén-ként dalokat ír, és a közelmúltban, otthoni környezetben elkészült a legfrissebb videóklipje is.

Teljes állású háziasszonyként éli mindennapjait Janicsák Veca (30), aki az egyetemen is passzív félévet kért, hogy maximálisan el tudja látni a családját.

Az énekesnő a kislánya, Emma altatása után próbál meg alkotni, de már azt tervezi, mihez is kezdhet a zene mellett.

Egy éve forgatták az Ázsia Expressz 2. műsorát. Mi az első, ami eszébe jut a műsorral kapcsolatban?
Janicsák Veca:
 Sokat tanultunk és fejlődtünk, de annyi minden történik körülöttünk, hogy egy év után ez már elég távoli élményként él bennünk.

Kitartottak az ott kialakult barátságok?
Janicsák
: Igen, Horváth Grétáékkal megmaradt a jó viszony. Mindannyian elfoglaltak vagyunk, de amikor időnk engedi, akkor beszélünk, találkozunk. Az esküvőjükön is ott voltunk.

Van olyan dolog, szokás, amelyet az ott megéltek hatására azóta máshogyan csinálnak?
Janicsák
: A hétköznapjainkat alapvetően nem változtatta meg, de sokat tanultunk egymástól, és igyekszünk még jobban figyelni a másikra.

A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek az előadóművészek. Ön hogy éli meg ezt az időszakot?
Janicsák
: Nyilván ez mindenkinek nehéz, a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk a legjobbat kihozni ebből az időszakból. Magát a bezártságot nem viseljük rosszul, sütögetünk, kertészkedünk, jól telnek együtt a mindennapjaink. Persze anyagilag számomra is kiesést jelent, de szerencsére van annyi tartalékunk, hogy átvészeljük ezeket a heteket, illetve Ábel továbbra is folyamatosan dolgozik.

Mibe kapaszkodik, hogy ne boruljon ki?
Janicsák
: Nehezebb helyzetekben mindig a családom jelenti a legnagyobb támaszt, most is segítjük egymást mindenben.

Hogy néz ki egy napja?
Janicsák
: Főállású háziasszony lettem, a ház körüli teendők és az Emmával közös programok általában kiteszik a napomat, az altatás utáni esti órák pedig többnyire munkával, alkotással telnek. Ezek szinte teljesen lefoglalnak, de ha marad egy kis szabadidőm, akkor szívesen veszek le egy-egy jó könyvet a polcról. Remélem, hamarosan kilábalunk ebből a helyzetből.

Veca 2017 nyarán ment férjhez Ladányi Jancsó Ábelhez. /Fotó: TV2

Több művész jelezte, az önkéntes karantén extra adag kreativitást hívott elő belőle, más arra panaszkodik, ingerek hiányában nem tud alkotni. Ön melyik csoportba tartozik?
Janicsák
: Nagyon hiányzik a közönségünk, de jelen helyzetben is igyekszünk zenei élményt adni az embereknek, akár az interneten keresztül. Úgy gondolom, az alkotócsoportba tartozom, hiszen most jött ki Meseház című új klipünk, amit családi összefogással készítettünk, emellett folyamatosan dolgozunk újabb dalokon is. Bár úgy érzem, nem kifejezetten az ihlet nagyobb, inkább több az időm, nem vagyunk állandó rohanásban, kevésbé szóródik szét a figyelmünk.

Felfedezett magában új készségeket, amelyeket most fejleszteni tud?
Janicsák
: Mindig is fontosnak tartottam, hogy a jövőben akár több lábon is megálljak. Régóta érdekel és most komolyabban is kacsingatok a szépségipar felé. Különösen érdekelnek a vegán termékek és megoldások, így ebbe az irányba is szívesen nyitnék. Az új irányok mellett pedig örömmel hódolok olyan elfoglaltságoknak is, mint a kertészkedés.

Egyetemre is jár. Tud foglalkozni a tanulmányaival?
Janicsák
: Jelenleg passzív féléven vagyok, az aktuális helyzetben sajnos nem tudnék kellő időt fordítani a tanulásra.

Hogyan tartja magát fitten?
Janicsák
: Ahogy említettem is, egész nap tevékenykedünk, de mostanság plusztestmozgásként a nővéremmel éjszakánként, amikor már kihaltak az utcák, óriási sétákat iktatunk be a környékünkön.A folytatásért látogasson el a Blikk.hu oldalára!
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: