2017-10-24 10:59:29• hírek • Szatmár.ro

Őszi nagytakarítást tart a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal

Október 30. és november 11. között szervezi meg a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal az „Őszi Nagytakarítás” elnevezésű akcióját, amely során a zöldövezetekből származó hulladékot gyűjti össze a Florisalt Rt.

Mindannyiunk érdeke, hogy egy tiszta és rendezett városban éljünk, és meggyőződésünk, hogy ez az akció csak abban az esetben lehet eredményes, ha a köztisztaságért felelős részvénytársaságnak Szatmárnémeti lakói is aktív partnerei lesznek. Éppen ezért arra kérjük a magán- és jogi személyeket, a lakóközösségek és a kereskedelmi egységek képviselőit egyaránt, hogy az említett időszakban lehetőségeik szerint takarítsák ki a hozzájuk tartozó zöldövezeteket - áll a hivatal közleményében.

Az innen származó hulladék elszállítására azokon a napokon kerül sor, amelyeken a megszokott program szerint elviszik a háztartási szemetet. Kérjük Önöket, hogy a szemétgyűjtőik mellé, csomókban helyezzék el a száraz növényzetet, a lakónegyedekben pedig a szemétgyűjtő tartályok közelében, és ne keverjék össze egyéb, háztartási vagy építkezési hulladékkal.

Az elszállítás költségeit a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a helyi költségvetésből fedezi, így nem terheli külön költség a lakosokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: