2013-10-29 15:15:58• hírek • (x)

Őszi kreatív foglalkozások a Züm Züm Játszóházban

A közelgő vakációban a gyerekek játszhatnak és kreativitásukat is fejleszthetik a Züm Zümben.

Újra rendhagyó programokkal várja a gyerekeket a Züm Züm Játszóház. A Grand Mall első emeletére költözött gyermek-birodalom most nagyobb, szebb és tágasabb, mint eddig volt. Akik a Halloween bulin ott voltak, gyorsan megszerették az új helyszínt. Akik pedig még nem jártak itt, ne várjanak sokáig - ígérjük, nem fognak csalódni.

A november 4-ével kezdődő héten pedig tematikus foglalkozások is várják az épp szünidőben levő gyerkőcöket. Az óvodai-iskolai szünetben tehát nem kell otthon ülni és a tévét bámulni, hanem el lehet látogatni szatmárnémeti kedvenc játszóházába, ahol sok játék és érdekes, kreativitás-fejlesztő program várja a gyerkőcöket.

A november 4-8. periódusban minden nap 9 és 12 óra között a játszóház animátorai vigyáznak arra, hogy a gyerekek egy pillanatra se unatkozzanak. Ilyenkor lehetőség van az összes játék kipróbálására, de egy óra kreatív munka is benne van a programban. A gyerekek ekkor az évszaknak megfelelő alkotói munkát végeznek: faleveleket ragasztanak majd papírlapra, kavicsot festenek - hogy csak néhányat soroljunk fel a számos lehetőség közül.

A program egy alkalomra 20 lejbe kerül gyermekenként, aki pedig egész hétre be szeretné iratni a csemetét, az engedményes árat, 85 lejt kell fizessen. Azok pedig, akik tovább szeretnék biztonságban tudni gyermeküket, azok igényelhetnek hosszú programot is a vakációs napokra - ebben benne foglaltatik az ebéd is.

A programmal kapcsolatban érdeklődni lehet telefonon a 0756-283641-es vagy a 0745-986896-os számokon. A játszóházzal fel lehet venni a kapcsolatot a distractiacelormici@gmail.com emailcímen is, de érdemes meglátogatni a www.distractiacelormici.ro oldalt, illetve ismerősnek jelölni a Facebookon. A közösségi oldalon a www.facebook.com/LocDeJoacaZUMZUM linken találod meg a játszóházat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: