2019-10-03 07:39:41• hírek • közlemény

Őszi kényeztetés az Aquastar élményfürdőben!

Október 5-én 10:00 órakor újra megnyitja kapuit térségünk kedvenc élmény- és gyógyfürdője, az Aquastar, és újból a pihenésé és a feltöltődésé a terep!

Nemcsak nyáron élvezetes a strandolás, hiszen a borús őszi napokon is igazán jól esik a forró termálvíz kényeztetése, amit számos extra  szolgáltatással kombinálhatunk az Aquastar élményfürdőben. A köztudottan jótékony hatású termálvíz komplex szaunavilággal áll mindazok rendelkezésére, akik egy fárasztó munkanap után kikapcsolódásra, pihenésre vágynak, esetleg hétvégén egy kis  kényeztetéssel szeretnék zárni a hetet. Szeptember 23-tól ismét megnyitja kapuit a Vizek Birodalma, számos kedvezménnyel, akcióval várja a relaxálni vágyókat.
 

A kikapcsolódni vágyó vendégek még tisztább és korszerűbb környezetben pihenhetnek ezentúl minden nap, délelőtt 10 és este 21 óra között, nem utolsó sorban a mindenki által kedvelt akciós csomagokkal várják a fürdőzni vágyókat. A felnőtt jegy 35 lejbe, a nyugdíjas/egyetemista/diák jegy 24 lejbe, mig 4-14 év közötti gyerekek belépőjegye 16 lejbe kerül egy napra. A szaunahasználatért 12  lejt kell fizetni felnőtteknek, 14 év alattiak pedig 5 lej ellenében  használhatják a sókamrát. Ha valaki csak a szaunavilág szolgáltatásait  szeretné igénybe venni 120 percre 20 lejt kell fizetnie.
 

Extraszezonba lépve, sokak örömére újra váltható Hétköznapi kényeztetésjegy hétfőtől-péntekig 10 és 14 óra között. A jegy  kortól függetlenül 16 lejbe kerül és magába foglalja a fedett medencék használatát. Ismét  kiváltható a Sziesztajegy 20 lejért, ami hétköznaponként 14-17 óra között érvényes kortól függetlenül. A Szieszta jegy a medencehasználat mellett a szaunavilág korlátlan használatát is magába foglalja.
 

Gondolva azokra, akik munka vagy iskola után vágynak egy kis hétköznapi kényeztetésre, továbbra is válthatók a délutáni akciós jegyek 20 lejért felnőtteknek, 15 lejért gyerekeknek, nyugdíjasoknak vagy tanulói igazolvánnyal rendelkezőknek. A délutáni akciós jegyeket 17:30 perctől lehet megvásárolni. Minden egyes jegytípus magába foglalja a szekrényhasználatot, az akciós csomagok pedig csak a munkanapokra vonatkoznak!
 

Az Aguastar élményfürdő az aktív pihenésre is lehetőséget kínál mindazok számára, akik egy kiadós testmozgásra vágynak a modern gépekkel felszerelt Robi Fitnessben. Az élményfürdőben a térségünkben egyedülálló halterápiás kezelés is  igénybe vehető, ugyanakkor az Aqua Medica kezelő központban orvosi szakrendelések, kezelések (hidro-, fizio, kinetoterápia) állnak az  érdeklődők rendelkezésére. Úszótanfolyam kicsiknek és nagyoknak, kezdőknek és haladóknak egyaránt, Donka Katalin és Tatár Szabolcs szakképzett oktatók felügyelete alatt.
 

Bővebb információkért látogasson el a www.aquastarsatumare.ro weboldalra.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: