2013-09-03 13:11:04• hírek • Póti Orsolya

Emlékkirándulást szerveznek a természetjárók

A szatmári természetjárók szeptember 8-án a Fokhagymás völgyébe és a Diós-kertbe szerveznek kirándulást, ahol megemlékeznek Csillag Antalról, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium egykori földrajztanáráról.

Csillag Antal, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium egykori földrajztanára emlékére szerveznek kirándulást a szatmári természetjárók. Az ősz eleji kirándulás szalonnasütésre, lazításra és egy kis túrázásra egyaránt alkalmat nyújt.

A találkozóra, a már megszokott időpontban és helyen kerül sor, azaz reggel 7.30 órakor a Szatmárnémeti Vasútállomáson gyülekeznek a kirándulók. A vonat 7 óra 40 perckor indul Nagybánya felé, ahonnan a menetrend szerinti autóbusszal a piacig utaznak a kirándulók.

A piactól gyalogtúrára indul a Jókai-dombig, onnan a Fokhagymás völgyéig és a Diós-kertig. Rövid - 3 kilométeres - gyalogtúra vár a csapatra.

„Az út során több, nehezebb, de nem hosszú emelkedővel is találkozunk, viszont a környéken sok pihenőhely van kialakítva és útközben három forrásnál is megállhatunk. A Diós-kertben szalonnasütésre, pihenésre, ismerkedésre és barátkozásra nyílik lehetőség" - nyilatkozta a Szatmár.ro-nak Vadady-Filep Gyula főszervező.

A csapat 20 óra 45 perckor érkezik vissza Szatmárnémetibe. Bővebb információkért jelentkezz a szervezőnél a 0758-435-763-as telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: