2014-09-25 15:43:52• hírek • (x)

Őszi cipők nagy választékban - természetesen a Marknál

A Mark Closca sugárúti boltja meghosszabbított nyitva tartással várja a vásárlókat.

Több mint tíz éve működik Szatmárnémetiben a Mark Manufaktur, ahol kizárólag természetes bőrből készült női-, férfi- és gyerekcipőket gyártanak. A cipészműhelyben körülbelül 100-200 különböző lábbelit készítenek naponta, amelyek egy részét a cég mellett található bemutatóboltban meg is lehet vásárolni.

Nemrég kerültek ki a Mark Manufaktur boltjának polcaira az őszi kollekció darabjai. A divat a tavalyi évhez képest alig változott, így sok már ismerős vagy éppen felfrissített modellel találkozhatunk a lábbeli-választékot közelebbről megvizsgálva. Természetesen maradt a Mark cipőkre jellemző magas minőség, mind az alapanyagok, mind pedig a lábbelik összeállítása tekintetében. A Marknál a család minden tagja talál megfelelő cipőt magának, az apuka, az anyuka és a gyermek is talál stílusának, életvitelének megfelelő lábbelit.

Mint megtudtuk: az őszi cipők ára nem változott lényegesen a tavalyi évhez képest. Bár az alapanyag-beszállítók növelték az áraikat, a Mark cipők árának változása elhanyagolható.

A cipőgyár Closca sugárúti boltja nagy népszerűségnek örvend a szatmáriak körében: sokan rájöttek, hogy a minőségi lábbelik a gyár boltjában jóval olcsóbbak, mint ahogy azt egyéb üzletekben meg lehet vásárolni. Nehezményezték viszont, hogy a bolt nyitva tartása hétköznaponként meglehetősen rövid, ezért a Marknál úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a nyitva tartást. Hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között, szombaton pedig 9 és 13 óra között várja a vásárlókat az olcsó és tartós lábbelik lelőhelye.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: