2009-11-25 16:10:32• hírek • Szatmár.ro

Őszi akciót indított az Al Capone Pizzázó

Őszi akciókat indított szatmárnémeti kedvelt pizzázóhelye, az Al Capone Pizzéria.

Minden nap 12 és 17 óra között az összes náluk elfogyasztott ételre 15 százalékos kedvezményt kap a kedves vendég. Az őszi akció része, hogy bizonyos összegű fogyasztás után üdítőitalokkal illetve árleszállítással lepik meg a vendégeiket. 40 lejt kitevő fogyasztás felett egy literes Coca Colát, 70 lejes fogyasztás után 2 literes Coca Colát adnak ajándékba, míg 200 lejnyi rendelés után tíz százalékos árkedvezményt biztosítanak.

Továbbá, ha a kedves vásárlók összegyűjtenek tíz darab szelvényt a pizzadobozokról, cserébe egy pizzát kapnak ajándékba a cég részéről, csak el kell menni érte. Az Al Capone Pizzázó őszi akciói december 15-ig tartanak. Ezen kívül mindenkit emlékeztetnek, ha az Al Caponétól rendeli a pizzát, ingyenes házhoz szállítást biztosítanak a város egész területén.

A Szamos bal partján élőknek sem kell már sokáig nélkülözniük kedvenc pizzázójuk közelségét, ugyanis rövidesen újranyílik a Iuliu Maniu 8 szám alatti helyiség is, amely étterem-pizzériaként fog működni. Az év végére egy sokkal nagyobb, kellemesebb és otthonosabb Al Capone pizzéria fogja várni kedves vendégeit, rengeteg meglepetéssel, újdonsággal és bővített étlappal. Addig is mindenkit szeretettel várnak a Closca sugárút 9 szám alatt, alig száz méterre a Decebal híd lábától.

Az Al Capone pizzéria 2003 május 28-án nyitotta meg kapuit kedves vendégei előtt. Az addig nem látott méretű, kézzel nyújtott, kövön sült pizzák hamar belopták magukat a vendégek szívébe és ezáltal a szatmáriak kedvence lett. Hamar elért a hírük a környező városokba is: Nagybánya, Nagyvárad, Kolozsvár, sőt még Mátészalkáról és Nyíregyházáról is visszajáró vendégeik vannak.

Ne feledje, a félelmetesen nagy és veszélyesen finom pizzákat egyedül az Al Capone készíti. Nem fog bennük csalódni!



Az Al Capone Pizzázó a Closca sugárút 9 szám alatt várja a finom ételeket kedvelőit



Őszi akciójuk során több kedvezményt is biztosítanak kedves vendégeiknek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: