2014-10-17 12:27:47• hírek • Szatmar.ro

Őszelő bál Kiskolcson

A kiskolcsi Magyar Ifjúsági Kezdeményezés ismét mozgásba lendül, ugyanis október 18-án kerül megszervezésre az őszelő bál, melyre a szervezők szeretettel várják a helyi és a környező települések szórakozni vágyóit.

A rendezvény pontban 21:00 órakor veszi kezdetét, a kiskolcsi szervezet elnökének, Jónás Bernadettnek nyitó beszédével. Ezt követően köszöntő beszédet tart az RMDSZ megyei vezetőségének egyik tagja is.

A bálnak a helyi felújított iskola (régi óvoda) egyik terme ad helyett. A fergetegesnek ígérkező estre a belépő ára felnőtteknek mindössze 7 RON, amíg a gyerekeknek (14 év alatt) 5 RON lesz. Emellett a résztvevők tombolát is vásárolhatnak a bejáratnál, melynek ára darabonként 3 RON, a sorsolásra pedig 23:00 órakor kerül majd sor, ahol értékes nyeremények lelnek majd gazdára. A mulatság hangulatfelelőse a már jól ismert Csorvási Szabolcs - a mulatós zene barátja - lesz, aki már a kiskolcsi lakóknak megmutatta tehetségét tavasszal, a Tavaszköszöntő bál keretén belül, ami szintén fergetegesre sikerült.

A kiskolcsi Magyar Ifjúsági Kezdeményezés szeretettel vár mindenkit, aki szeretne velük együtt szórakozni vagy csak szeretne egy kicsit kikapcsolódni.

Aki bővebb információkat szeretne kapni az Ifjúsági Fesztiválról, azok keressék fel a Kiskolcsi MIK Facebook-oldalát, vagy hívják a következő telefonszámokat: 0746717519-es (Jónás Bernadett - a Kiskolcsi MIK szervezet elnöke), vagy a 0754575307-es (Muresan Karola - a Kiskolcsi MIK szervezet alelnöke) telefonszámokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: