2014-06-05 14:02:53• hírek • Kocsis Zoltán

Összeverték, majd az út porában hagyták

Összeverték társukat, majd az úttest mellett hagyták. A férfit egy arra járó találta meg. Ő értesítette a hatóságot és a mentőket. Mindez Szatmárudvari mellett történt szerda délután. Az elkövetők: egy Gorj, illetve egy Vaslui megyei juhász.

A Szatmár Megyei Rendőrséget egy szatmárudvari férfi értesítette, aki egy férfit talált a települést Gombáserdővel összekötő út porában fekve. A férfinak különböző fejsérülései voltak és a mentők kihívását kérte.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az áldozat 40 éves, Gheorghe D. a neve és a Beszterce-Naszód megyei Hordó (itt született George Cosbuc neves román költő) településről származik. A férfi juhászként dolgozik egy szatmárudvari akolnál.

Vallomásából kiderült, hogy egy Gorj, illetve egy Vaslui megyei férfi verte meg. Mindketten juhászként dolgoznak annál az akolnál, amelynél áldozatuk is alkalmazva van. Gheorghe D.-ét kórházba szállították, ahol megállapították, hogy életét nem veszélyeztetik a sérülések. A két bántalmazó ellen testi sértés gyanújával indítanak eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: