2016-01-04 13:55:45• hírek • Kocsis Zoltán

Eszméletlenre verték az idős nőt a betörők

Három fiatal férfi hatolt be egy házba vasárnap este Vetés településen. Súlyosan bántalmazták a házban lakó idős házaspárt, de üres kézzel voltak kénytelen távozni. A rendőrség órákon belül elfogta a 18-22 év közötti elkövetőket.

Raimund B., Cristian B. és Virgil P. vasárnap késő este, 23.45 magasságában hatolt be az idős házaspár házába. Felfeszítették az épület bejárati ajtaját, majd elkezdték bántalmazni a halálra rémült bácsit és nénit, miközben pénz és értéktárgyak után kutatva feldúlták a házat.

A Szatmár Megyei Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a 71 éves férfi agyrázkódást és több zúzódást szenvedett a fejére mért ütések következtében. A bácsi 66 éves felesége ennél is rosszabbul járt: gyakorlatilag eszméletlenre verték. A nénit szintén agyrázkódással diagnosztizálták, fején, arcán több sérülést, zúzódást kellett ellátni. Mindkettejüket a Szatmár Megyei Kórházba szállították.

Az elkövetőket a rendőrség rövid időn belül elfogta. Annak ellenére, hogy végül üres kézzel távoztak, minősített rablás vádjával 24 órára őrizetbe vették őket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: