2018-09-12 05:19:29• hírek • Blikk.hu

Összeverték a Nyerő Páros sztárját, ketten támadtak rá

Ketten támadtak rá a Madách Színház színészére, Sánta Lászlóra szombat este egy budapesti szórakozóhely előtt.

A konfliktus szinte a semmiből pattant ki, és egy szempillantás alatt fajult verekedésig. A feleségével, Sánta-Széphalmi Júliával jelenleg a Nyerő Páros című sztárpárshow-ban is szereplő színész csúnya sérüléseket szenvedett a csetepatéban.

 

"A jó magyar mondás szerint jártak el velem. Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon” – kezdte ironikusan Sánta László, aki főleg az arcán sérült meg. "Túlélem a sérüléseket, de mégis roppant kellemetlen, mert az én munkámban fontos a megjelenés" – mondta a színész, aki a kérdésünkre elmesélte, hogy mi okozta a konfliktust.

 

"Megkocogtattam egy hölgy vállát, és figyelmeztettem, hogy figyeljen a táskájára, mert nyitva maradt. Ezt a – szerintem segítőkész – gesztust az említett hölgy társaságában álló úr teljesen félreértette. Nem tetszett neki, hogy megszólítottam, és még hozzá is értem a barátnőjéhez. Azt mondta, takarodjak” – mesélte lapunknak Sánta László, aki utólag átgondolva az esetet már tudja, hogy itt kellett volna befejeznie a beszélgetést. A Madách Színház művésze azonban annyira meglepődött a reakción, hogy elismételte, ő csak segíteni akart. Szó szót követett, majd elcsattant az első pofon.

 

"Szinte egy másodperc alatt történt az egész, megkaptam az első, majd a második jobbost, aztán hirtelen megjelent még egy férfi a színen, tőle is kaptam párat, aztán kiderült, hogy nagyon gyorsan tudok futni. Lehet, hogy gyáva dolog volt, de egy 68 kilós, vézna gyerek vagyok, esélyem nem lett volna a két kétajtós szekrény ellen" – vázolta fel az erőviszonyokat a színész, akinek a bunyó következtében eleredt az orra vére, feldagadt a szája, sőt, egy monoklit is szerzett.

 

Az arca nem néz ki jól, de bevallása szerint csak nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett, így nem látja értelmét egy rendőrségi eljárásnak.

 

"Megfordult a fejemben, mert borzasztó igazságtalannak tartom az esetet, de végül arra jutottam, jobb szeretném minél előbb elfelejteni ezt a szörnyű estét. Emellett nem hiszem, hogy bármi értelme lenne ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni" – mondta Sánta László.

 

Sánta László a tévéműsor mellett a színészi munkáit sem hanyagolja, éppen egy új bemutatóra készül a Madách Színházban. A sérülései miatt azonban több időt kell majd a sminkszobában töltenie. "Mindjárt itt a Rocksuli premierje, nekem meg ezzel kell foglalkoznom, amivel egyáltalán nem szeretnék. Remélem, az arcom sminkelhető lesz annyira, hogy a közönség ne lássa a sérüléseimet, és a ne vigye el a figyelmet" – panaszolta a színművész.

 

További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: