2017-02-07 09:40:14• hírek • Kocsis Zoltán

Összeütközött két szatmári kamion – egy fiatal nő kórházba került

fotók: ebihoreanul.ro
fotók: ebihoreanul.ro

Súlyos közlekedési baleset történt a DN 79-es országúton a Bihar megyei Nagyürögd közelében, ahol hétfőn összeüktözött két Szatmár megyei kamion. A balesetben egy fiatal nő megsérült, kórházba kellett szállítni, írja az ebihoreanul.ro hírportál.

A balesetben egy Mercedes személygépkocsi is érintett, amely az árokban kötött ki. Ennek vezetője az újságíróknak elmondta, megállt, hogy felvegyen egy stoppoló ismerőst. A közvetlenül mögötte haladó teherautó megpróbálta őt kikerülni, ám az amögött közlekedő nyergesvontató hátulról belerohant. Utóbbi jármű sofőrje azt nyilatkozta, ő annyit látott, hogy az előtte haladó kolléga nem tudja kikerülni a Mercedest, amelyet az árokba taszított. Ő pedig hiába nyomott padlóféket, nem tudta elkerülni, hogy bele ne rohanjon a pótkocsiba.

A második kamion sofőrje mellett ült annak barátnője, egy 18 éves oláhcsaholyi lány, akit a nagyváradi kórházba szállítottak - agyrázkódással és több töréssel, de stabil állapotban.

Az elöl haladó teherautó a nagykárolyi olajgyáré és napraforgót szállított, a mögötte haladó nyergevontató pedig egy ismert szatmárnémeti fuvarozási cégé és üdítőitallal volt megpakolva. A szállítmány jó része - írja az ebihoreanul.ro - az úttestten és az árokban szóródott szét. A műszaki mentés miatt órákon keresztül akadozott a forgalom a DN 79-es országúton.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: