2015-09-23 07:37:00• hírek • Blikk.hu

Sírva fakadt Lagzi Lajcsi, amikor a rendőrök elvitték

Rendőrök vitték be kedden Galambos Lajost és feleségét kihallgatásra – írta a feol.hu. Az internetes oldal információi szerint a zsaruk nagy erőkkel szállták meg a mulatóssztár mocsai birtokát.

A lap kérdésére Kiss Z. Edward, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az alábbi tájékoztatást adta: „A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozók 2015. szeptember 22-én a büntetőeljárás kapcsán egy 54 éves férfit és 49 éves mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak a főkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat. A házkutatás és a kihallgatások jelenleg folyamatban vannak.”

Ahogy azt májusban többen is megírták, illegális áram-, gáz- és vízvételezés jeleire bukkantak Galambos Lajos mocsai birtokán, s a szintén a tulajdonában lévő Mocsa Öregtó Kft. telephelyén, illetve a személyéhez köthető tatai Boglárka Apartmanparkban.

A cikk folytatása és még több kép a Blikk.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: