2019-12-17 12:03:18• hírek • Bede Emőke

Összeszabdalt kutyatetemre bukkantak Szatmárnémeti határában

Fotó: Freelife Egyesület Facebook-oldala
Fotó: Freelife Egyesület Facebook-oldala

Megdöbbentő felfedezésről számolt be hivatalos Facebook-oldalán a szatmári Freelife Egyesület: Szatmárnémetinek a repülőtér felőli bejáratánál egy brutális kegyetlenséggel összeszabdalt kutya tetemére bukkantak egy bejelentés nyomán.

„El sem tudjuk mondani, hány állatkínzási esettel kell napi szinten szembesülnünk és hány esetben kell közbelépnünk. De úgy tűnik, még mindig nincs vége. Egy pszichopata lehetsz. Ma egy kutya, holnap egy ember. És épp így? Szándékosan felszabdalva? Hogy tudsz még aludni azok után, hogy ezt tetted? Elvisel még hátán a föld?” – teszi fel a kérdést az egyelőre ismeretlen elkövetőnek az egyesület. Ezzel párhuzamosan a lakosságot arra kérik, hogy akinek bármiféle információja van a kegyetlen tettesről, az ne hallgasson, információit ossza meg a Freelilfe-fal is.


A közösségi oldalon közzétett bejegyzés alatt érhető módon számtalan hozzászólás érkezett. A kommentelők szinte kivétel nélkül mély felháborodásuknak adtak hangot, illetve többen voltak olyanok is, akik aggodalmukat fejezték ki ez ügyben. A szerencsétlen állattal történtek után ugyanis néhányan attól tartanak, az kegyetlen elkövető legközelebb akár emberre is támadhat. Hogy ki áll e borzalmas cselekmény mögött, azt tehát egyelőre nem lehet tudni. A Freelife csapata azonban bízik benne, hogy valamilyen csoda folytán sikerül leleplezni az elkövetőt, akit aztán felelősségre is lehet vonni tettei miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: