2012-10-16 11:21:15• hírek • Szatmár.ro

Összesen 3300 lej gyűlt

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium vezetősége és munkaközössége szeretné megköszönni mindazoknak, akik a jótékony célú szüreti bált megszervezték, illetve azon részt vettek, hozzájárulásukkal segítették az intézményt.

Köszönet illeti a Madisz fáradhatatlan szervezőit, akiknek önzetlen munkája a szatmári magyar közösség számára egyet jelent a hagyományőrzéssel, a minőségi szórakozás biztosításával. Legyen szó gyermekeknek szervezett húsvéti és karácsonyi ünnepváróról, gyermeknapról,  táborról, néptánc -oktatásról  vagy a felnőttek számára szervezett szüreti bálról, azt mindig magas színvonalon biztosítják.

Köszönet a szatmárnémeti Röpike, illetve az encsi Csíkuska együtteseknek, akiknek feledhetetlen előadása hajdanvolt szüretek hangulatát varázsolta a terembe.

Elismerés illeti a tokaji Parapács zenekart, aki  olyan fergeteges hangulatot teremtett zenéjével, hogy mindenki táncra perdült a teremben, és ropta  is a táncot hajnalig, amikor a zenekar el is húzta mindenki kedvenc nótáját, úgy , mint azt teszik egy igazi szüreti mulatságban, hegedűvel, harmonikaszóval...

Köszönet az Rmdsz városi szervezetének és a Kölcsey Ferenc Szülői Egyesületnek a szervezésben nyújtott segítségért.
Mindenekfelett pedig köszönet mindazoknak, akik eljöttek és részt vettek a bálon, illetve, adományaikkal segítettek, ha nem is tudtak részt venni.

Nagylelkű segítségük nyomán az iskola számára 3352 ron értékű adomány gyűlt össze, ebből 2554 ron készpénz. Mindebből az iskola dísztermének hangosítását valósítja meg a vezetőség.
Reméljük, mindazok számára,  akik eljöttek, sikerült feledhetetlen estét és kitűnő szórakozást biztosítani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: