2020-01-10 08:11:09• hírek • Blikk.hu

Összeroppant Gesztesi sírjánál Liptai Claudia

Galambos Lajcsi trombitájának hangjára, az Il Silenzio dallamaival kísérték utolsó útjára családtagjai és barátai Gesztesi Károlyt (†56) Budakalászon a Csalogány utcai temetőben. A múlt hétvégén elhunyt népszerű színművészt szűk körben búcsúztatták tegnap délután – a tisztelők hétfőn a Vígszínházban emlékezhetnek rá.

Mint ismert, Gesztesi január 4-én hunyt el, Budapesten autózva a volán mögött lett rosszul, szívrohamot kapott. Ugyan gyorsan érkezett a segítség, s 50 percen keresztül küzdöttek az életéért, nem sikerült megmenteni. A Pest megyei település temetőjébe busszal érkeztek a családtagok és a barátok, többüknek el sem árulták a szertartás pontos helyszínét. Rokonai csendben, a felhajtást kerülve szerettek volna búcsúzni.
 

A gyászolók közt volt a színész egykori felesége, a zokogó Liptai Claudia jelenlegi férjével, Pataky Ádámmal és gyermekeikkel, Bánfalvy Ágnes színművésznő, a Gesztesinek az utóbbi években munkát adó Bánfalvy Stúdió vezetője, a többek között a Jófiúk és A mi kis falunk című sikeres RTL klubos sorozatokat rendező Kapitány Iván, a rapper L.L. Junior vagy éppen a televíziós producer Hajdú Péter.
 

„Viszontlátásra az Úr napján” – állt Gesztesi Károly fejfáján, s ezzel a mondattal búcsúzott tőle a Hit Gyülekezetének alapítója, Németh Sándor is, aki Pajor Tamás lelkész mellett a búcsúbeszédet mondta a szertartáson, amelyen Gesztesi csodálatos hangja is felcsendült felvételről: János evangéliumának első fejezetét olvasta fel a Szent Pál Akadémia Biblia-fordításából.
 

– Le a kalappal Gesztesi Károly idős anyukája előtt, keményen állta végig fia temetését, pedig biztos elmondhatatlan fájdalom kavargott a lelkében. A színész fia, Máté is példás önuralomról tett tanúbizonyságot, a fiatalember öccse, Márkó azonban zokogott, akárcsak Claudia és Gesztesivel közös kislányuk, Panka. Elkélt Pataky Ádám támogatása, nagyon megviselték őket a búcsú pillanatai – mesélte a Blikknek az egyik meghívott, kiemelve, a temetés után beborították a koszorúk a sírt, de a hantra került plüss teherautó is, utalva a színész egyik népszerű szinkronszerepére, Matukára a Verdák című animációs filmből, a fejfán pedig Gesztesi elmaradhatatlan napszemüvege emlékeztetett a művészre.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: