2020-02-06 11:38:22• hírek • Szatmár.ro

Összerázó hétvégén vettek részt a Köfedisz tagjai

"A közös munka egyik elengedhetetlen része, hogy a csapat tagjai jól ismerjék egymás értékeit, tehetségeit, közreműködjenek, valamint ez idő alatt izgalmas élményekben is részesüljenek" - az Összerázó hétvégéről Holl Vivien Köfedisz alelnök beszámolóját közöljük.

"Ennek apropójaként szervezte meg Összerázó hétvégéjét a KÖFEDISZ, 2020. 01. 31-02.02 között Nagytarnán. A pénteki napon, késő délután megérkezvén, egy kisebb pihenő szünet után megkezdtük a programjainkat; ismerkedős és csapatépítő játékokkal egyaránt találkozhattak a résztvevők, majd vacsora után ezek tovább folytatódtak. Nem sokkal később azonban mély álomba zuhant mindenki, hiszen tudtuk, a szombati nap hosszú lesz, és azért mégiscsak kell pihenni előtte!


A szombati képzést Butka Gergő kezdte rendezvényszervezői témában, a reggeli gőzölgő kávé illata töltötte teremben hallgathattuk hasznos, érdekes előadását. A résztvevők megtanulhatták, hogyan érdemes hatásosan elkezdeni egy szervezést, szót ejtve a szponzorkeresés fortélyairól és az ideális csapatmunka működéséről.


Egy ebédszünetet követően Szopoian Réka és Török Tünde pszichológusnők folytatták a napot, megtartva az interaktív foglalkozásaikat. Rengeteg morális értéket hordozó játékkal fokozták a hangulatot, a legfontosabb pedig végig az volt, hogy figyeljünk oda társainkra, valamint önmagunkra is. Az önfejlesztő/önismereti program ideje alatt voltak szórakoztató, de ugyanakkor megható pillanatok is, amit csak tetőzött a vacsora utáni “mérföldkövezés”, ami talán a fénypontja volt ennek a hétvégének, hiszen mindenkire sort kerítve kérdezhettük egymást olyan dolgokról, amik által mélyebb betekintést nyerhettünk egymás személyes terébe.


Méltó lezárást adott ez a szombatnak, és bár fáradtan, de mosolyogva tértünk együtt nyugovóra valamikor a hajnali órákban. Utolsó napunkon egy programpont maradt hátra, mégpedig a kiértékelő. Itt mindenki felírhatott egy szót, kifejezést, ami számára a legjobban leírta és jellemezte az Összerázót. Mindezek után, a busz megérkezéséig játszottunk különféle energizereket, kiélvezve minden percet a családiassá alakult légkörben, ami észrevétlenül költözött a résztvevők, szervezők közé. Az Összerázó tehát kétségtelenül sikeres volt, nemcsak azért, mert sok újat és a fejlődéshez szükséges információkat sajátíthattunk el, hanem mert mindezt közösen tettük, egymással megosztva tapasztalatainkat és véleményeinket. Így, álmos, de örömteli arccal hagytuk el a helyszínt, magunkkal hozva a tudást és szoros kapcsolatokat, amiket a KÖFEDISZ alapozott meg mindenki szívében."

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: