2017-02-01 11:14:22• hírek • Szatmár.ro

Összerázó - Köfedisz-tábor Nagytarnán

Mivel a csapatépítés és gördülékeny munka az alapja minden szervezetnek, közösségnek, ezért mi, a Köfedisz csapata is nekivágtunk egy érdekesnek ígérkező hétvégének. Kovács Bálint Boróka, XI. F osztályos diák beszámolója.

Már az induláskor nagyon izgatott volt az egész társaság, hogy vajon mi újat és érdekeset fogunk megtanulni a rendezvényszervezés és kommunikáció témájú képzésen, melyet iskolánk volt diákjai, Kádár Petra, volt Köfedisz és Makosz elnök, és Balog Tamás, egykori köfediszes és SzameDT elnök, tartottak.

Több osztályba és különböző évfolyamokra járó diákok jelentkeztek erre a hétvégére, ezért természetesen mindenkiben ott mocorgott a kérdés: milyen lesz a társaság, a hangulat. Az első csapatépítő játék alkalmával kiderült, garantáltan jó csapat vagyunk és feledhetetlen lesz az együtt töltött két nap hangulata. Számos poén és vicc hangzott el, melyeket tovább fokozott a képzésen tanultak gyakorlatba ültetése, hisz a három csapat közül az egyik mindig maradéktalanul megnevettette úgy régi diákjainkat, tanárainkat, mint jómagunkat, résztvevőket.

A nap második felében érdekesebbnél érdekesebb játékok vették át a tanulás helyét, melyek célja az volt, hogy jobban megismerjük egymást, többet tudhassunk meg társainkról.

Utolsó nap reggelén, habár mindenki fáradtan kelt fel az éjszakába nyúló beszélgetésből kifolyólag, nem apadt a jó kedv és tenni akarás: reggeli után újból egy sor csapatépítő, bizalomigenylő játék következett, majd mindenki elmondta véleményét a játékokkal, képzéssel, illetve az elmúlt nappal kapcsolatban. Aztán a kiértékelést követően azzal az elhaztározással indultunk haza: kell még sok-sok ilyen alkalom, hogy együtt lehessünk! Sok színes rendezvény kell még, és mi azon leszünk, hogy ezt megvalósítsuk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: