2018-02-27 07:08:00• hírek • Blikk.hu

Összeomlott a rács mögött VV Fanni feltételezett gyilkosa

Ma dönt a bíróság arról, hogy továbbra is előzetes letartóztatásban marad-e az a dunaújvárosi férfi, akit VV Fanni megölésével gyanúsítanak.

A volt MSZP-s képviselőjelölt ugyanis pont három hónapja van a rácsok mögött, és kilencven nap után a bíróságnak kötelező felülvizsgálni, hogy jogos-e az előzetes fenntartása, avagy módosítanak rajta. A férfi bűnrészességét már korábban elismerte a nyomozóknak, azt azonban tagadja, hogy ő ölte volna meg a fiatal lányt. Fanni holttestét eddig hiába kereste a rendőrség.
 

A Blikk információja szerint a gyanúsított nincs jó lelki állapotban, a börtönben egyre jobban magába fordult, már szinte senkivel sem beszél, egész nap csak a falat bámulja.
 

Úgy tudjuk, akkor zuhant teljes letargiába, amikor barátnője levélben szakított vele. Addig kifejezetten erősnek és magabiztosnak tűnt, a szerelmétől kapott elbocsátó üzenet azonban teljesen letaglózta. Lapunknak a férfi volt kedvesének egyik barátnője azt mondta, a gyanúsított teljesen összeomlott a rács mögött.
 

– Több évtizedes megfigyelés, hogy a gyilkosok, akik sokáig tagadásban vannak, a negyedik hónap környéken általában megtörnek, és vallani kezdenek. Akkor már ele­gen­dően hosszú időt töltene­k teljes elzártságban, egyre halványulna­k a kinti emlékei­k, és erre jön még az előzetes meghosszabbítása, vagyis az, hogy még kilencven napot biztosan bent kell tölteniük. Tettük súlya pedig ekkorra már annyira nyomja őket, hogy szinte megkönnyebbülést éreznek, amikor elmondhatják, mit és hogyan követtek el – mondta a Blikknek Bilkei Pál klinikai szakpszichológus.
 

Novozánszki Fanni tavaly november 20-án tűnt el. Az utolsó biztos információt róla egy luxuslakópark kamerafelvétele szolgáltatja, amelyen az látszik, hogy a gyanúsított cipeli az eszméletlen állapotban lévő lányt, majd beteszi egy autóba.
 

Lapunk információja szerint a bérelt autót a férfi napokkal később teljesen véresen vitte vissza a kölcsönzőbe, amelynek a tulajdonosa azonnal tárcsázta a rendőrséget. Bár a nyomozás során csúcstechnikát is bevetettek, Fanni holtteste még mindig nem került elő.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: