2009-03-10 17:26:06• hírek • www.ma.hu

Cini lehet végül a károsult

Fordulat állt be Zalatnay Sarolta csalási ügyében? - Lehetséges, hogy ártatlanul került börtönbe két évre az énekesnő, és a jelenlegi követelőkből uzsorás válik.

Úgy tűnik, új tanúk kerültek elő Zalatnay Sarolta büntetőügyében - Ha az énekesnő jogi képviselői szerint elég bizonyíték gyűlt össze ártatlanságát illetően, kérni fogják a tárgyalás-sorozat újraindítását. Az énekesnő elmondta: olyan tanúk bukkantak fel, akinek létezéséről ő sem tudott. Még az is lehet, hogy kiderül azokról, akiknek ő máig fizeti havi jövedelme 33 százalékát, hogy uzsorások.

Ebben az esetben Zalatnay lenne a károsult. Cini elmondta: sosem kért kölcsönt senkitől, aki pénzt adott, az mind befektetésként adta súlyos havi kamatra. Ez a ma hatályos törvények alapján uzsorakölcsönnek minősül és akár három év börtönnel is büntethető. Zalatnay Sarolta úgy véli: a rács mögött töltött időért semmi sem kárpótolhatja már, de a becsületét szeretné helyreállítani.

Dr. Magyar György, aki a károsultak egy részének jogi képviselője, elmondta: amíg jogerős bírói ítélet alapján megállapították Zalatnay és társai bűnösségét és az ítéletet végre is hajtották, nincs ok feltételezni annak ellenkezőjét - adta hírül a Napi Ász.

Zalatnay Sarolta 2006 októberében szabadult a börtönből - csalás miatt ítélték két év szabadságvesztésre az énekesnőt. A sztár leginkább attól szenvedett, hogy meg kellett válnia éppen kamaszodó lányától, Nikitől, aki éppen szabadulása előtt pár nappal töltötte be tizenhetedik életévét.

Két évig nem tudták megosztani egymással örömeiket-bánatukat, az öt perces telefonbeszélgetések természetesen nem pótolhatták a hiányt. Niki sokat álmodott az édesanyjával. Szabadulása után Cininek minden a nulláról kellett újrakezdenie, hitelezői pedig máig követelik rajta pénzüket. Összesen 51 millió forintot hajtanának be az énekesnőn, kamatostul.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: