2010-05-19 11:28:19• hírek • www.blikk.hu

Összeomlott Zalatnay Sarolta

Az énekesnő, akinek egy ideje hullámvölgyekkel teli az élete, ám mindig talpra állt és kimászott a gödörből, eddig bírta és nem tovább.

Kórházba került, ahol több mint egy hétig - kerek 10 napig - súlyos kimerültséggel ápolták; tegnap engedték haza, ám orvosa szigorú nyugalomra és pihenésre kötelezte.

- Leszögezem,  nem vagyok egy depressziós fajta, de most úgy tűnik, feladta a szervezetem. Folyamatosan szédültem, hányinger kerülgetett, rosszul voltam, részleges bénulásos tüneteket produkáltam, úgyhogy vizsgálat után, azonnal bent tartottak a kórházban - mondta Cini kissé szomorkásan.

- Erőre kell kapnom, ezért kaptam szteroidokat, vitaminokat, infúziót és rengeteg injekciót - kék-zöld a vénám, de nyilván szükség volt ezekre, hogy minél hamarabb rendbe jöjjek. Túl sok volt nekem az elmúlt időszak, és a szervezetem valószínűleg így reagált, hiszen semmiféle szervi bajom nincsen az általános fizikai és idegi kimerültségen kívül. Ez nem összekeverendő az idegösszeomlással, az súlyosabb baj, nem hiszem, hogy hazaengedtek volna...

A cikk folytatása a Blikk.hu oldalon olvasható.


Zalatnay Cini kórházban volt 10 napig. fotó: Blikk.hu
Zalatnay Cini kórházban volt 10 napig


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: