2011-07-22 09:15:01• hírek • www.blikk.hu

Összeomlott Tóth Vera!

A külvilágtól elzárva, szanatóriumban kezelik Tóth Verát, a hírek szerint a Megasztár első nyertese teljesen összeomlott.

Mind lelkileg, mind fizikailag kimerítette a tartalékait, pánikbetegséggel küszködik; az énekesnőt ezért kórházba kellett vinni.

Úgy tudjuk, a hét éve a magyar könnyűzene taposómalmát hajtó fiatal lány egyre nehezebben viseli szakmai és magánéleti kudarcait, és tény, hogy az alkoholfogyasztás se könnyített állapotán.

Június 24-e óta a hivatalos honlapja szerint nem volt fellépése, a legközelebbi is csak a hónap végén várható, ami közel egy hónap kényszerpihenőt jelent. Arról nem is beszélve, hogy húga, Tóth Gabi egyre népszerűbb és keresettebb énekesnő, ráadásul a magánélete is tökéletes boldogságban telik.

Kedvesével, Rolanddal már az esküvő is szóba került, és talán az évek óta magányos Tóth Vera hiába szereti a húgát, tudat alatt biztosan még jobban aláásta önbizalmát ez is.

Sokáig úgynevezett látók és jósok „segítségét" is igénybe vette, de hasztalanul, így újra és újra a pohár után nyúlt.

A sztár 2007-ben szakított kedvesével, Dobos Andrással, akivel azóta nemcsak a  magánéleti, de a szakmai kapcsolata is megszűnt, az énekesnő ugyanis kidobta a zenekarából a gitárost. Azóta semmi mást nem hallani Vera szájából, minthogy nyitott a szerelemre. Ám a boldog párkapcsolat, a romantika messze elkerüli a fiatal lányt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: