2018-10-11 05:45:33• hírek • Blikk.hu

Összeomlott Bochkor Gábor, amikor Várkonyi Andrea elhagyta

Nagy titokban, három hónappal ezelőtt szakítottak a műsorvezetők: Bochkor Gábor teljesen a padlóra került, amióta véget ért a kapcsolata Várkonyi Andreával!

Mint azt elsőként megírtuk, Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor több héten át titkolta, hogy szerelmük véget ért, s mindketten úgy tettek, mintha minden a legnagyobb rendben volna, holott ez egyáltalán nem volt így. A Story magazin információi szerint a rádiós műsorvezető padlóra került, miután elveszítette párját és kislányát.
 

– Őt hagyták ott, Andi költözött el, ami nagyon megviselte. Nem is elsősorban az, hogy elhagyták, hanem az, hogy elvesztette a családfő szerepét. Nagyon szereti a lányát, Nóri a mindene, ezért felépített egy olyan világot, amelynek ő a fő védelmezője. Most ez a világ omlott össze, ezért rogyott meg Gábor – mesélte a Story magazinnak a sztárpár egyik ismerőse, aki hozzátette: már hosszú ideje se veled, se nélküled kapcsolatuk volt. Azt pedig, hogy szétmentek, csak a legközelebbi barátaik tudhatták.
 

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolatának egyébként annak idején nem jósoltak sok időt, pedig 12 évvel ezelőtt nagyon megküzdöttek egymásért.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: